Pinnoitus

Pinnoitus

Pinnoitevalikoimamme päätuotteita ovat pitkäikäiset karbidipinnoitteet ja paperin helposti sylinteristä irrottavat fluorimuovikarbidiyhdistelmäpinnoitteet. Olemme olleet mukana kehittämässä uusia pinnoitusmenetelmiä ja –materiaaleja kentällä tehtäviksi. Uusin näistä on karbidi- ja nanofluoriyhdistelmäpinnoite sylintereille. Sen käyttöominaisuudet ovat paremmat kuin uunissa valmistettavan fluorimuovipinnoitteen (teflon). Millään muulla yrityksellä ei ole vastaavaa omaa pinnoitetta markkinoilla, joka voidaan tehdä on-site -pinnoituksena.                     

·         Likaantumista ja tarttumista ehkäisevät yhdistelmäpinnoitteet TecnoClean ja TecnoClean Cera Hybrid

·         TecnoGrip –kitkapinnoitteet                      

·         TecnoGuide -ruostumista ja likaantumista ehkäisevä pinnoite                     

·         TecnoDiamond -kovapinnoitteet                              

·         Likaantumista ehkäisevä mikropinnoite TecnoMicro        

·         Tecnomicro

Paikan päällä tehtävät on-site telapinnoitukset ovat asiakkaalle vaivattomin, nopein ja kustannustehokkain tapa pidentää telojen käyttöikää ja varmistaa niiden häiriötön toiminta. Pinnoitusteknologiamme ja ammattitaitomme avulla paperitehdas säästää sekä kuluissa että investoinneissa. Kun kone toimii moitteettomasti, tuotanto ei katkea ja paperin laatu pysyy erinomaisena. Pinnoitteet kestävät kulutusta ja niiden käyttöikä parhaimmillaan voi olla moninkertainen alkuperäisiin verrattuna.                             

Tutustu Tecno-tuoteperheemme pinnoitteisiin alla olevista linkeistä. Linkistä löydät tietoa pinnoitteen käyttökohteista ja hyödyistä.