Mittaus

Mittaus

PR Rolls toteuttaa mittauspalveluita raskaan teollisuuden tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. paperi- ja sellutehtaat, voimalaitokset, terästehtaat ja telakat. Mittalaitesovelluksemme sopii erityisesti erilaisiin suurta tarkkuutta vaativiin kohteisiin. Teemme mittaukset paikan päällä, näistä esimerkkinä mm. telojen ja sylintereiden pintaprofiilin mittaukset. Lisäksi teemme yhteistyötä mittaukseen erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme mittauspalveluita yksittäisenä palvelumuotona ja muiden palveluiden ohella. Käytämme mittauksissa vuonna 2018 käyttöön ottamaamme laitetta, Fixturlaser NXA:ta, jonka teknologia takaa erittäin tarkat mittaustulokset. Mittatarkkuuteen vaikuttavat kuitenkin myös paikan päällä vallitsevat olosuhteet ja lämpötilavaihtelut.

Hoidamme kytkinrihtaukset, akselirihtaukset tasomittaukselle, keskiölinjamittaukset ja koneistuslaitteiden johteiden lasermittaukset. Tarkka mittaustulos syntyy modernin lasermittauslaitteen ja henkilökuntamme monipuolisesta osaamisesta ja pitkästä käytännön kokemuksesta alalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teemme seuraavia mittauksia:

- moottorin, vaihteistojen ja telojen akseli/kytkin mittaukset (optiona kardaanimittaus)

- tarkat tasomittaukset

- moottoripedin tasomittaukset

- azipod asennuspedin tasomittaukset

- moottorin kampiakseli reikälinjan mittaukset

- Wärtsilä diesel -moottorien mittaukset

- akselilinjan mittaukset moottori-potkurilinjalta

- peräsinlaakerilinjaukset