DD-pesurien huolto

DD-pesurien huolto (Drum Displacer)

DD pesuri

DD-pesurien huolto

PR Rolls on asiantuntija sellunpesukoneiden huollossa ja käytössä. Olemme kehittäneet DD-pesureihin (drum displacer) uudenlaiset tiivisteet, joiden pinnoitteen laatu mahdollistaa pidemmän käyttöiän. Tarjoamme asiakkaillemme DD-pesureiden huoltopalveluita ja niihin liittyvää asiantuntijapalvelua.

Saat meiltä kaikki DD-pesureihin liittyvät palvelut. Voit ostaa Drum Displacer -pesuriin uudet tiivisteet suoraan meiltä. Teemme myös tiivistepintojen ja rimojen korjauksia, pinnoitusta ja tarjoamme asiantuntija-apua.

DD pesuri huolto 2 v2

DD-pesurin tiivisteet

Olemme kehittäneet DD-pesureihin omat tiivisteet, joiden pinnoitus on kehitetty sellaiseksi, että se lisää tiivisteiden käyttöikää. Tiivisteiden käyttö mahdollistaa pidemmät 2-3 vuoden ajoajat.

Vuosihuollot

PR Rolls tekee vuosihuoltoja DD-pesureille. Vuosihuollot voidaan tehdä vuoden tai kahden vuoden välein. Teemme vuosihuoltoa tällä hetkellä monelle suomalaiselle sellunvalmistajalle useamman vuoden huoltosopimuksella.

Asiantuntija-apu

Normaalien huoltotöiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme käytännön ohjeistusta, asiantuntijaneuvoja ja -lausuntoja. Huollon lisäksi voimme antaa puolueettoman näkökulman sekä huollon tarpeesta, että koneiden kunnosta. Tarjoamme apua esim. tilanteissa, joissa kunnossapitopäällikkö tarvitsee asiantuntijanäkemystä erilaista vertailua tehdessään.

Kysy lisää DD-pesureiden huollosta, tiivisteiden käytöstä tai tilaa asiantuntija-apua täältä