Tasapainotus

Tasapainotus

Epätasapaino on pyörivien koneiden yleisin haitallisen värähtelyn, tärinän, melun ja kulumisen aiheuttaja. Epätasapainoa voivat aiheuttaa esimerkiksi likaantuminen, epätasainen kuluminen tai kappaleen sisäisten jännitysten laukeaminen.

PR Rolls tekee epätasapainon mittaamista ja tasapainotusta raskaan teollisuuden tarpeisiin. Teemme tasapainotuksia sekä paikan päällä että konepajallamme. Konepajalla tasapainotamme kaikkia koneen osia, kuten paperikoneen teloja ja sylintereitä, moottoreita tai vaikka hakkurin roottoreita ja puhaltimen siipiä. Toimitamme myös valmiiksi tasapainotetut laakerit mittojen mukaan. On-site palveluna tasapainotamme paperikoneen erilaisia osia, jotka on muuten vaikea irrottaa koneesta.

Asianmukaisesti ja tarkasti tehty dynaaminen tasapainotus pidentää merkittävästi laakereiden ja muiden pyörivien kappaleiden käyttöikää ja ehkäisee laakerivaurioita. Kovemmilla käyttökierroksilla toimiva kone nopeuttaa tuotantoa ja nostaa koneen tuottoarvoa. 

Olemme toimineet alalla jo pitkään ja henkilökunnallamme on tietotaitoa erilaisista raskaan teollisuuden tasapainotustöistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää referensseistämme!