PR Rolls Oy

Tecnoclean cera hybrid

Kaavaroitava karbidi- ja nanofluoriyhdistelmäpinnoite kuivaussylintereille

Estä likaantuminen, pölyäminen, nukkaantuminen, tarttuminen, kuluminen ja ruostuminen - paranna koneen ajettavuutta ja paperin profiilia. Pienennä vedon tarvetta. Pinnoittamalla nostat kuivauskapasiteettia ja käytät energian tehokkaasti. Ainoa markkinoilla oleva pinnoite, jonka ominaisuudet ovat paremmat kuin uunissa valmistettavan FEP-pinnoitteen. Katso tästä vertailu.

Kohteet
Pinnoitetta käytetään kuivausryhmän alkupään sylintereissä ja liimapuristimen ja päällystysasemien jälkeen olevissa sylintereissä.

Hyödyt
Paperi irtoaa helposti eli vedon tarve pienenee, pölyäminen loppuu ja paperin laatu ja profiili pysyy erinomaisena. Pinnoitettu sylinteri pysyy puhtaana ja johtaa lämpöä hyvin. Näin nostetaan kuivauskapasiteettia ja käytetään energia tehokkaasti. Pinnoite on helposti ja kevyesti kaavaroitava. Myös tämä säästää energiaa. Pinnoite on pitkäikäinen ja se kestää yli 10 vuotta. Myös kaavarin käyttöikä pitenee. Ideaalipinnoite tehtäväksi koneessa.

Työn kuvaus ja kesto
Huonossa kunnossa oleva sylinteri pitää ensin hioa. Hiomalla korjataan kaikki mahdolliset ongelmat: poistetaan lika, ruoste ja kulumat ja saadaan pinta puhtaaksi ja sylinteri oikean muotoiseksi. Hionnan jälkeen tehdään varsinainen pinnoitus: esikäsittelyn jälkeen sylinteri pinnoitetaan HVOF tai HVAF menetelmällä karbidipohjapinnoitteella. Sen jälkeen tehdään hybriidipinnoitus, jotka yhdessä muodostavat pitkäikäisen ja likaa hylkivän yhdistelmäpinnoitteen. Tarvittaessa sylinterille voidaan vielä tämän jälkeen tehdä tasapainotus. Esim. viidenmetrin sylinterin läpimenoaika on n. 36 h.

Tekniset tiedot

  • pohjapinnoitteen kovuus 1200 +/- 50 HV
  • paksuus 100-150 μm
  • läpikuultava
  • käyttölämpötila 20-200 C°
  • katso tämän pinnoitteen ja perinteisten ja kilpailevien pinnoitteiden vertailu

Ota yhteyttä!