PR Rolls Oy

Pinnoitteet

Pinnoitevalikoimamme päätuotteita ovat pitkäikäiset karbidipinnoitteet ja paperin helposti sylinteristä irrottavat fluorimuovikarbidiyhdistelmäpinnoitteet. Olemme olleet mukana kehittämässä uusia pinnoitusmenetelmiä ja –materiaaleja kentällä tehtäviksi. Uusin näistä on karbidi- ja nanofluoriyhdistelmäpinnoite sylintereille. Sen käyttöominaisuudet ovat paremmat kuin uunissa valmistettavan fluorimuovipinnoitteen (teflon). Millään muulla yrityksellä ei ole vastaavaa omaa pinnoitetta markkinoilla, joka voidaan tehdä on-site -pinnoituksena.

  • Likaantumista ja tarttumista ehkäisevät yhdistelmäpinnoitteet TecnoClean ja TecnoClean Cera Hybrid
  • TecnoGrip –kitkapinnoitteet
  • TecnoGuide -ruostumista ja likaantumista ehkäisevä pinnoite
  • TecnoDiamond -kovapinnoitteet
  • Likaantumista ehkäisevä mikropinnoite TecnoMicro

Paikan päällä tehtävät on-site telapinnoitukset ovat asiakkaalle vaivattomin, nopein ja kustannustehokkain tapa pidentää telojen käyttöikää ja varmistaa niiden häiriötön toiminta. Pinnoitusteknologiamme ja ammattitaitomme avulla paperitehdas säästää sekä kuluissa että investoinneissa. Kun kone toimii moitteettomasti, tuotanto ei katkea ja paperin laatu pysyy erinomaisena. Pinnoitteet kestävät kulutusta ja niiden käyttöikä parhaimmillaan voi olla moninkertainen alkuperäisiin verrattuna.

Tutustu Tecno-tuoteperheemme pinnoitteisiimme alla olevista linkeistä. Linkistä löydät tietoa pinnoitteen käyttökohteista, hyödyistä ja referensseistä.

TecnoClean Cera Hybrid

TecnoClean Cera Hybrid

Kuivaussylinterin non-stick pinnoitus

TecnoClean

Kuivaussylinterin tecnoclean pinnoitus

Kuivaussylinterin karbiiditeflon yhdistelmäpinnoitus

TecnoDiamond

kova karbidi pinnoirus

Kalanteritelan kova pinnoitus

 

TecnoGuide

tecnoguide 3

Johtotelan teflonpinnoitus

TecnoGrip

Kantotelojen pinnoituksia puhalluksia2

Kantotelojen karhennuspinnoitus

Tecnomicro

 Peralaatikon pinnoitus

Perälaatikon teflonpinnoitus