PR Rolls Oy

Sellutehtaat

Eritysosaamistamme on-site -koneistuksissa, pinnoituksissa ja mittauksissa voidaan hyödyntää myös sellutehtaissa esimerkiksii Meesa-uunien kantokehien koneistuksessa, puristimien pinnoituksessa ja DD-pesurien huolloissa. Lisäksi teemme laitteiden korjauksia ja huoltoa myös konepajallamme.

Sellun pesemiseen kehitetty DD-pesuri vaatii vuosittaista huoltoa tehtaalla. Olemme erikoistuneet näiden pesureiden huoltoon. Olimme jo 90-luvulla mukana kehittämässä Ahlström Oy:lle pesurin korjauksiin vaatimaa koneistusta ja uudelleen pinnoitusta.

Hyödynnämme kehittämiämme pinnoitteita ja koneistusosaamistamme myös DD-pesurien tiivistepintojen uusimisessa. Lisäksi kehittämällämme vaihtomenetelmällä puolitamme ajan, joka kuluu rimojen korjaamiseen perinteisellä tavalla.

Markkinoilla olevat tiivisteet tulevat pesuriin määrämittaisena nimellismitan mukaan. PR Rolls on kehittänyt tiivisteratkaisun, jolla tiivisteen pituus optimoidaan paikan päällä oikean mittaiseksi huomioimalla myös pituuteen vaikuttava käyttölämpötila. Tiiviste liitetään PR Rollsin omalla ratkaisulla. Katso lisätietoja tiedotteesta.

Lisä tietoja

HybridSeal PDF

DD-Washer On Site Service Solutions